Afwerkings­profielen van Drytex®

Met Drytex bieden wij de professionele verwerker van gipsplaten een merk profielen, dat helemaal is afgestemd op gipsplaatwanden en -plafonds. Eén van deze profielen is het innovatieve tweedelig hoekprofiel Drytex® CORN.
persoonlijk advies
oplossingen op maat
volledige ondersteuning
just in time delivery

Tweedelig hoekprofiel

De Drytex CORN is een tweedelig hoekprofiel, waarbij uitstraling en kwaliteit hand in hand gaan. Het basisprofiel wordt tijdens de montage van de wand geplaatst en het hoogwaardige afwerkingsprofiel vervaardigd uit RVS of aluminium wordt na het afwerken van de wanden geplaatst, zodat beschadiging van de hoeken voor oplevering nihil is

Design uitstraling

Er wordt een design uitstraling gecreëerd door de mooie symmetrische ronding op de hoek in combinatie met het sterke materiaal. De afwerkprofielen zijn hier voorzien van een super durable coating en op speciale lengte geproduceerd, waardoor er geen naad zichtbaar is. Een groot voordeel bij hoge plafonds!

Toepassing

Gisplaatwanden
Dit tweedelig hoekprofiel is ontwikkeld voor buitenhoeken in gipsplaatwanden. Met dit profiel worden de hoeken in bijvoorbeeld de utiliteitsbouw tegen mechanische belasting beschermd. Het afwerkprofiel is een hoogwaardig profiel vervaardigd uit RVS of aluminium. De grote symmetrische ronding op de hoek in combinatie met het materiaal geeft de wand een robuuste design afwerking.

Eenvoudig monteren
Het Drytex CORN-hoekprofiel is o.a. door het voorgeboorde gatenpatroon, eenvoudig te monteren op de ondergrond. Zet het basisprofiel op de hoek en schroef deze vast. Plaats de gipsplaten tegen het basisprofiel en werk de platen af. Breng het afwerkprofiel op de hoeken aan met schroeven, nadat de wanden zijn afgewerkt.

Projecten

De profielen van Drytex zijn kwalitatief hoogwaardig met een design uitstraling. De tweedelige hoekprofielen zorgen ervoor dat uitstraling en kwaliteit hand in hand gaan. Benieuwd hoe de profielen van Drytex zijn verwerkt? Kijk dan bij onderstaand project.

Oplossing op maat gezocht? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of een offerte.

Vul het formulier in, dan hoort u spoedig van ons. Of bel tijdens kantoortijden:
+31 (0)570 50 38 30