Toepassingen

Van hoogwaardige afbouw tot niet bouw-gerelateerde projecten: voor elke toepassing, kleur of uitvoering is er een juist profiel beschikbaar. Door mee te denken in het optimaliseren van productieprocessen en producten op maat te bieden, bieden wij altijd een passende oplossing.
persoonlijk advies
oplossingen op maat
volledige ondersteuning
just in time delivery

Afbouw

Verwerking- en afwerkingsprofielen bieden veel voordelen in de afbouw. Denk aan het versnellen van bouwprocessen of het voorkomen van herstelwerkzaamheden. Ook kunnen onze profielen de esthetische waarde en het gehele afwerkingsniveau worden verhoogd. Als innovator ontwikkelen wij continue nieuwe profielen, afgestemd op de wensen van de klant en markt. Voor zowel de droge als natte afbouw zijn er oplossingen beschikbaar die bij uw project passen.

Bekijk de mogelijkheden
Gevelbouw profielenspecialist eindresultaat

Gevelbouw

De esthetische afwerking en het behoud van de achterconstructie zijn van groot belang bij gevelbouw. Een juist profiel draagt hier aan bij. Zo zijn er voor elke toepassing, plaatdikte, kleur of uitvoering diverse mogelijkheden. Ook voor diverse gevelisolatiesystemen en buitenpleisterwerk zijn profielen ontwikkeld voor optimaal verwerkingsgemak en een duurzaam eindresultaat. Verder bieden wij uiteenlopende oplossingen voor bijvoorbeeld kozijnaansluitingen.

Bekijk de mogelijkheden

Industrie

Het juiste profiel biedt de uitkomst. In sommige industrieën zijn profielen zelfs onmisbaar voor de realisatie van het eindproduct. Een slim profiel optimaliseert het productieproces, verhoogt de kwaliteit en kan tijdsbesparing opleveren.

Bekijk de mogelijkheden

Prefab-, modulair- en unitbouw

Sneller, duurzamer, kwalitatief en betaalbaar bouwen tegen zo laag mogelijke faalkosten? Of het nu gaat om het fabriceren en assembleren van totale woningen of om losse elementen: een perfecte afwerking en aansluiting volgens de gestelde normen is noodzaak. Denk hierbij aan dilataties, overgangen of scheurpreventie. Een slim uitgedacht profiel kan ook een oplossing zijn om het aantal arbeidsuren te beperken, zonder in te leveren op afwerking en kwaliteit.

Bekijk de mogelijkheden

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of een offerte.

Vul het formulier in, dan hoort u spoedig van ons. Of bel tijdens kantoortijden:
+31 (0)570 50 38 30