Over ons

Ceves Vergeer is al vele jaren dé profielenspecialist in Nederland. Als innovator op het gebied van profielen, denken wij met u mee. Zo zorgen wij voor een actueel assortiment, optimale voorraad en betrouwbare leveringen. Daarnaast ontwikkelen wij continu nieuwe producten passend voor onze klant. Benieuwd hoe wij dit doen?
persoonlijk advies
oplossingen op maat
volledige ondersteuning
just in time delivery
Slide 1
Advies

Wij zijn er voor de aannemer, architect, verwerker, afbouwer, industriële klant of voorschrijver. Bij Ceves Vergeer staan we klaar om u te ondersteunen. We begrijpen dat elk project vraagt om specifieke producten of diensten. Onze ervaring en kennis stellen ons in staat om altijd met passende oplossingen te komen.

Slide 1
Ontwikkeling

Als voorloper op het gebied van profielen ontwikkelen wij continue door. Door nauwkeurig veranderingen in de behoeften van de klant en markt in de gaten te houden, kunnen wij met u meedenken in passende oplossingen.

Slide 1
Productie

Ons jarenlange bestaan en wereldwijde netwerk heeft geresulteerd in een ruim assortiment met betrouwbare producten en optimale voorraad. Naast de standaard profielen, maken wij specifieke profielen op maat. Ook denken wij graag mee over het optimaliseren van productieprocessen.

Slide 2
Logistiek

Onze persoonlijke en betrokken aanpak zorgt ervoor dat we niet alleen schadevrij transporteren, maar ook volop meedenken in de uitdagingen en oplossingen van onze klanten. Met onze uitgekiende logistiek en kennis van transport leveren wij met een zeer hoge betrouwbaarheid aan onze klanten.

Slide 3
Support

Na de verkoop en productie stopt onze service niet. U ziet ons ook op de bouwplaats of kunt bij ons terecht voor vragen en advies. Onze no-nonsense bedrijfscultuur zorgt ervoor dat we altijd naast onze klanten staan. Als een bedrijf van en voor de (af)bouw en industrie, doen we wat we beloven.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Bij Ceves Vergeer zijn we er trots op dat we zijn geëvolueerd van steengaasleverancier naar een gespecialiseerde profielenspecialist. We blijven gedreven door onze passie voor innovatie en streven ernaar om onze klanten altijd de beste producten en service te bieden. Onze geschiedenis vormt de basis van wie we zijn, en we kijken uit naar een toekomst waarin we samen met u blijven bouwen aan succes.

Door de combinatie van onze ervaring in de markt, jarenlange aanwezigheid en het inspelen op veranderende behoeften heeft Ceves Vergeer een stevige expertise opgebouwd. Onze diensten bestaan niet alleen uit het bieden en leveren van maatwerk, maar ook het delen van onze ervaring en kennis, het geven van persoonlijk advies en betrokkenheid in de markt. Of het om een klein of groot project gaat, u kunt altijd bij ons terecht voor eerlijk advies en het juiste product. We denken graag met u mee.
Advies nodig?

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of een offerte.

Vul het formulier in, dan hoort u spoedig van ons. Of bel tijdens kantoortijden:
+31 (0)570 50 38 30