Maatwerk voor Kindcentrum Rivierenwijk Deventer

Dit prachtige gebouw dat onderdak biedt aan een basisschool, speellokalen, gymzaal, kinderopvang en een consultatiebureau is in 2014 gebouwd. Tijdens dit project heeft Ceves Vergeer diverse soorten profielen mogen leveren. Door de groei van de locatie is er een aanbouw voorzien in 2023 waarbij opnieuw diverse profielen toegepast zijn.
persoonlijk advies
oplossingen op maat
volledige ondersteuning
just in time delivery

Informatie

Architect

Van der Pol - Dok Architecten

Verwerker

Haafkes Deventer

Locatie

Rivierenwijk, Deventer

Jaartal

2014 & 2023

Soort profiel

o.a. maatwerk

Afbeeldingen

Kindcentrum Rivierenwijk, Deventer
Maatwerk in radius
Maatwerk in radius
Maatwerk in radius
Voor
Na
Ventilatieprofiel
meer

Maatwerk in radius

Dok Architecten heeft voor Kindcentrum Rivierenwijk goed gekeken naar de eindgebruiker; zo is er een gebouw ontstaan dat niet alleen unieke vormen heeft, maar ook aanspoort tot ontwikkeling en leren. Die unieke vormen vroegen echter wel om maatwerk profielen in een radius. Voor ons geen probleem! Zowel 2014 als 2023 zijn er maatwerk Aquapanel en dilatatieprofielen in radius geproduceerd en geleverd. De belangrijke uitstraling van het gebouw is versterkt door het gebruik van de juiste profielen.

Meer over onze werkwijze

Ruim 5000 meter profielen

Kindcentrum Rivierenwijk in Deventer biedt met een omvang van 2.740 m² (2014) onderdak aan een basisschool, speellokalen, gymzaal, opvang en consultatiebureau. Voor de start van de bouw in 2014 heeft Ceves Vergeer, naast het maatwerk ook diverse andere profielen mogen leveren zoals: aansluitprofielen, ventilatieprofielen, afsluitprofielen, hoekbeschermers, kantelaafprofielen, en dilatatieprofielen. Door onze ervaring, optimale voorraad en logistieke transport is Ceves Vergeer een one stop shop voor dit project en konden alle profielen voor de gevel geleverd worden.

Oplossing op maat gezocht? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met jou mee.

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of een offerte.

Vul het formulier in, dan hoort u spoedig van ons. Of bel tijdens kantoortijden:
+31 (0)570 50 38 30