Afbouw

Onze oplossingen richten zich op het verhogen van het afwerkingsniveau, versnellen van het bouwproces en het voorkomen van herstelwerkzaamheden. Via adviezen aan aan de handel, afbouwers, aannemers, architecten, diverse opdrachtgevers en verwerkers, bieden wij innovatieve producten aan droge en natte afbouw.
persoonlijk advies
oplossingen op maat
volledige ondersteuning
just in time delivery

Samen vinden wij de oplossing


Het kan voorkomen dat u een profiel in een specifieke kleur zoekt, voor een uitzonderlijke toepassing of onvoorziene omstandigheid. Via telefonisch contact of e-mails met afbeelding, of wanneer nodig een bezoek, geven wij advies en helpen wij bij het vinden van het juiste profiel. Zo kunt u de klus afronden.

Door het juiste profiel toe te passen kunt u tijd, geld, breekwerk en bijkomend afval besparen. Binnen de afbouw kunnen overgangen tussen diverse materialen, schuine hoeken of aansluitingen op kozijnen voor diverse problemen zorgen. Het juiste profiel kan hier de oplossing zijn. Denk ook bijvoorbeeld aan het laten zitten van bestaand tegelwerk: door een speciaal tegelprofiel toe te passen, kunt u oud tegelwerk laten zitten en direct verder met het nieuwe tegelwerk.

Toegevoegde esthetische waarde

De meeste van onze profielen ziet u niet, maar soms kunnen wij ook een zichtbare, decoratieve optie bieden. Dit kan tevens een slimme en tijdbesparende oplossing zijn. Profielen van bijvoorbeeld RVS of in een specifieke kleur kunnen voor het esthetische oogpunt toegevoegde waarde bieden.

Bekijk projecten
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
profielenspecialist-ceves vergeer-14
ss_prod_schienestepeb_009_s
PlayPause
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
profielenspecialist-ceves vergeer-14
ss_prod_schienestepeb_009_s
previous arrow
next arrow

Oplossing op maat gezocht? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of een offerte.

Vul het formulier in, dan hoort u spoedig van ons. Of bel tijdens kantoortijden:
+31 (0)570 50 38 30