Prefab-, modulair- en unitbouw

De uitdagingen binnen prefab-, modulair- en unitbouw betreffen het streven naar een snellere, duurzamere, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare bouw, met zo laag mogelijke faalkosten. Onze focus ligt op het leveren van de juiste profielen die aan deze doelstellingen voldoen en eventuele zorgen wegnemen.
persoonlijk advies
oplossingen op maat
volledige ondersteuning
just in time delivery

Of het nu gaat om de productie en montage van complete woningen of om individuele componenten die op de bouwplaats worden geassembleerd, het is van essentieel belang om een perfecte afwerking te realiseren volgens de gestelde normen. Wij denken graag mee om de juiste oplossingen te vinden. Bijvoorbeeld voor dilataties, scheurpreventie, ventilatie, isolatie en overgangen. De juiste esthetische afwerking kan hierin meegenomen worden.

Bij het leveren van onze profielen zorgen wij voor een just-in-time delivery in het bouwproces. We denken mee in oplossingen voor modulaire projecten en het hergebruik, hermontage of relocatie. In sommige gevallen zijn er korte deadlines bij projecten, wij streven ernaar om te voldoen aan uw planningen en tijdig te leveren.

In de spotlight: Keramus Utrecht

Keramus omvat 232 modulaire studentenwoningen gelegen aan de Vaartsche Rijn in Utrecht. Wij hebben complete maatwerk raamkozijnen geleverd die bestand zijn tegen weersinvloeden en regenslag. De frames, met de kleur RAL8019, sluiten naadloos aan op de, door Argeton ontworpen, geveltegels.

Bekijk project

Oplossing op maat gezocht? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of een offerte.

Vul het formulier in, dan hoort u spoedig van ons. Of bel tijdens kantoortijden:
+31 (0)570 50 38 30